Foto’s op creditcard

Door  |  0 reacties

Oma’s met pasfoto’s in hun portemonnee. Schattig, en een beetje burgerlijk.

Dat moet anders kunnen toch? Volgens Vouwcard.nl wel. Zij ontwierpen een fotoalbum op creditcardformaat. Tussen twee plastic pasjes vind je een zigzag gevouwen insert met ruimte voor zes foto’s (en waar je wilt ook tekst).

Niet alleen geschikt als eigen herinnering, maar ook als bedankje, trouwkaart of zelfs geboortekaartje.

Ga naar Vouwcard.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *