Eerlijk winkelen(.nl)

Door  |  0 reacties

Biologisch, fairtrade of tweedehands: dat zijn alle winkels op deze website. Eerlijk en milieuvriendelijker consumeren, daar gaat het om.

Eerlijkwinkelen.nl is een uniek concept waarbij duurzamer en eerlijker winkelen onder de aandacht worden gebracht. Op de website vind je van diverse steden een plattegrond met uitgezette winkelroute langs biologische winkels, fairtrade winkels en de leukste vintage shops. Het streven is dat dit op den duur voor alle Nederlandse steden zo is. Help jij mee deze website tot een succes te maken?

Ga naar Eerlijkwinkelen.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *