Cameratas voor vrouwen

Door  |  1 reactie

Camera, check. Lens, check. Flitser, check. Portemonnee, check. Notitieblok, check. Sleutels, check.

cameratas voor vrouwenMaar waar laat je dit alles nu als vrouwelijke fotograaf? Heel simpel: in de Rosa Bag, dé cameratas voor vrouwen. Een creatie van Margriet Mudde, die er achter kwam dat er maar weinig cameratassen geschikt waren voor vrouwen. De cameratassen op de markt waren vooral praktisch. Maar als vrouw wil je toch net iets meer, en wil je het liefst een handtas en cameratas in één.

De Rosa Bag biedt je deze ruimte. Sterker nog: weet je wat er allemaal in ging tijdens een test? Een body met zoomlens, twee kleinere portretlenzen, een externe flitser en een polaroidcamera. En dan nog wat losse spullen, zoals een portemonnee, kladblok, deodorant, sleutels, visitekaartjes.

De cameratas voor vrouwen – gemaakt van skai (imitatie)leer – is in diverse kleuren verkrijgbaar, met elk hun eigen naam. Ga jij bijvoorbeeld voor knallend paars (Gina), stijlvol grijs (Pippa), fris groen (Olivia), zakelijk zwart (Donna) of warm rood (Sophia)?

Ga naar Cameranu.nl om de tassen te bestellen >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Rianne

    9 september 2011 at 21:06

    Ik ontdekte dit merk echt een paar dagen nadat ik een gloednieuwe tas had gekocht! Balen want ik zou die groene wel erg graag willen hebben ^^ Dan zou ik mijn camera zeker veel meer mee nemen 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *