Enjoy samen

Door  |  0 reacties

Enjoy samen!

Toe aan qualitytime met je lief, maar geen inspiratie? Deze gids helpt je direct aan een dozijn (of twee) originele ideeën.

De gids Enjoy! Een shortbreak voor twee is een verzameling van adressen, tips & inspiratie. Uitstapjes in Nederland (wat dacht je van een lovenest in het bos) of over de grens (romantisch Marrakech!). Voor elk budget.

En de gids, die onderdeel maakt van een hele Enjoy-serie, is ook nog eens mooi vormgegeven. Het oog wil natuurlijk ook wat!

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *