Superhelden.nl

Door  |  0 reacties

Superhelden.nl is als Harry Potter: gemaakt voor kinderen, geweldig voor volwassenen. Marcel van Driel weet de lezer(es) direct te grijpen en laat hem of haar niet meer los.

Het verhaal van Superhelden.nl

In het boek draait alles om het computerspel Superhelden.nl, dat door duizenden tieners over de hele wereld wordt gespeeld. Thuis, in hun veilige omgeving ontdekken ze het speeleiland Pala.Maar voor de uitblinkers staat een missie te wachten: ze zullen worden ontvoerd naar Pala, dat echt blijkt te bestaan. Ze zullen worden getraind en gedrild door Mr. Oz en zijn onderdanen, om vervolgens de wereld te veroveren. Ook al willen ze eigenlijk niet…

Wat anderen vinden van Superhelden.nl

  • Fantasyboeken.org: “Van Driel helemaal thuis is in ‘de jeugd van nu’. Woorden en uitdrukkingen als please en what the fuck komen voorbij, maar ook Lady Gaga wordt genoemd. Van Driel is niet vies van het gebruik van Engels in zijn boek en dat is erg verfrissend in een publicatiecultuur waarin alles zo angstvallig mogelijk Nederlands wordt gehouden.”
  • Mevrouw Kinderboek: “Superhelden.nl is een lekker snel boek. Het leest als een actiefilm, je ziet alles zo voor je. Het zal zeker veel kinderen/jongeren aanspreken doordat het aansluit bij de gamecultuur en heel erg spannend is. En daarbij gaat het ook nog eens over grotere waarden: opkomen voor familie, doorzettingsvermogen, je talenten ontwikkelen en vriendschap.”

Superhelden.nl houdt je vanaf de eerste zin in zijn greep. Je wilt weten of Iris haar broer vindt, hoe haar romance met Alex afloopt en of hij echt wel oprechte bedoelingen met haar heeft. In één adem uit. Nu nog wachten op de film.

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *