Ketting met boodschap

Door  |  0 reacties

Ketting met boodschap

Wow, deze ketting met boodschap wil je echt onder de kerstboom! Maar dan moet je je vriendje wel genoeg hinten dat je deze graag wilt hebben.

De ketting met boodschap ‘Sweet message’ van Applepiepieces.com ziet er niet alleen heel schattig uit, met dat kleine bronskleurige envelopje, het heeft ook nog eens een diepere betekenis. In het envelopje zit namelijk een papieren briefje. Met de tekst: ‘Je t’aime plus qu’hier moins que demain’, hetgeen ongeveer betekent: ‘Ik hou meer van je dan gisteren maar minder dan ik morgen zal doen’.

Dat wordt dus flink hinten!

Bestel deze ketting op Applepiepieces.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *