Milieubewust speelgoed

Door  |  0 reacties

Weg met al het fabrieksspeelgoed! Tijd om je kinderen kennis te laten maken met dit milieubewuste pakket van Makedo.

Makedo maakt bouwpakketten voor kinderen. Niet zomaar bouwpakketten, maar bouwpakketten waarvoor je zelf nog op zoek moet gaan naar de onderdelen. Op zoek naar dozen, plastic flessen, dopjes en meer.

Aan de hand van 57 Makedo-stukjes, een poster met instructies en drie stickervellen kan jouw kind zijn eigen milieubewuste auto in elkaar zetten. Voor slechts € 18,- (en dus veel goedkoper dan gemiddeld speelgoed) zijn ze hier wel even zoet mee. Keer op keer, want de auto is geheel herbruikbaar.

Bestel Makedo op Cadeau.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *