Online Boggle: dé comeback

Door  |  1 reactie

Online Boggle: de comeback

Nadat Scrabble een comeback had op de iPhone is het nu tijd voor online Boggle.

2011 was het jaar van Wordfeud, 2012 zal Woordjacht populair worden. Althans… als het aan ons ligt. Want eindelijk is er een Nederlandse Boggle-variant. Met Woordjacht speel je online tegen alle andere spelers die op dat moment zijn ingelogd. Soms tot wel 900.

De dobbelstenen worden geschud en aan jou de taak om er zoveel mogelijk juiste woorden uit te halen. Let op: de juiste woorden zijn de woorden die de makers van het spel vooraf bepaald hebben. Het betekent dus niet dat hij alle Nederlandse woorden pakt. Wat bij ons soms voor flink wat frustratie zorgde.

Koop je een Pro-account in het spel (€ 2,39) dan heb je nog wat extraatjes. Zo mag je tien seconden langer spelen. En dat is de moeite meer dan waard als je graag in de top10 eindigt en ‘kickt’ op hoge scores.

iPhone-gebruiker? Download de app in de iTunes store >>
Android-gebruiker? Download de app in de Play Store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Saskia

    12 december 2011 at 21:45

    Haha erg leuk spel. Ik speel het al tijden op de Ipad. Super verslavend…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *