Uitdagende speelregels

Door  |  0 reacties

Stap uit je routine en voel je weer even kind met de speelregels van Marieke.

“Weleens toerist geweest in eigen huis? Of een onbekende verrast met een cadeautje? Speelregels zijn vrolijke opdrachtjes die je uitdagen om even uit je routine te stappen. Ze maken een feestje van iets alledaags en geven een verrassend frisse blik op de dingen om je heen. Elke speelregel is een vrolijke uitnodiging tot een klein avontuur.”, aldus bedenkster Marieke. Die het tijd vond dat we eens wat minder op de automatische piloot zouden doen. Zodat we eens al dat moois om ons heen zien én waarderen.

‘Speelregels’ bevat 52 kaarten met opdrachten. Durf jij de uitdaging aan?

Bestel Speelregels op Gezinnig.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *