Winter Lodge

Door  |  0 reacties

Lunchen of dineren aan het strand in wintersferen? Winter Lodge maakt het mogelijk.

Medio oktober heeft Winter Lodge haar deuren geopend op het strand van Noordwijk. Wil je in winterse sferen lunchen of dineren bij een open haard met een warme kop thee of een glaasje gluhwein en uitzicht op de tipi’s op het strand of heb je iets te vieren? Winter Lodge is hiervoor af te huren nog t/m eind maart 2012.

Neem een kijkje op Winterlodge.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *