Bevalling in beeld

Door  |  0 reacties

Alle hoogtepunten in je leven laat je vastleggen. Denk aan je bruiloft. En zelfs dieptepunten, want op begrafenissen wordt ook steeds meer gefotografeerd. Als herinnering. Maar waarom dan ook niet de geboorte van je kind laten vastleggen?

Waarom geboortefotografie?

Ik hoor je denken: ‘Maar dat wil ik toch helemaal niet? Dan lig ik daar met mijn benen wijd. En al dat bloed…’ Ondanks dat dat de eerste gedachte is bij veel mensen besloot Marry Fermont deze vorm van fotografie – die al langer populair is in Amerika – naar Nederland te halen. Zij richt zich nu fulltime op geboortefotografie, waarbij ze vanaf de eerste wee tot twee uur na de bevalling aanwezig is en een mooie reportage maakt.

Echt mooi? Ja!

Geboortefotografie Marry FermontAls je naar haar website gaat en je bekijkt de reportages dan zul je zien hoe stijlvol haar foto’s zijn. Geen bloederige taferelen, 90% van de foto’s is in zwart/wit. Geen oncharmante foto’s van vrouwen die in beugels hangen. Geboortefotografie staat gelijk aan foto’s vol emotie. Een lachende papa na de geboorte van zijn kind, terwijl bij mama de tranen over haar wangen stromen. Het kindje dat voor het eerst huilt.

Foto’s met een hoog kippenvel-gehalte en een herinnering voor het leven!

Ga naar de website van Fermont Fotografie >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *