Dé jamlabel-machine

Door  |  0 reacties

Ben je goed in de keuken, maak je je eigen jam? Maar ben je minder goed in ontwerpen en zit die zelfgemaakte jam in een saai potje?

Dan is Jamlabelizer.com echt wat voor jou. Op deze website kun je kiezen uit divers ontwerpen, waar je je eigen tekst in kunt plaatsen. Van jouw naam tot de naam van de jam. Van de plek waar het gemaakt is tot de datum. En soms kun je ook nog een foto toevoegen.

Zo… nu is je potje jam pas echt af!

Ga naar Jamlabelizer.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *