Voor mobiele shopaholics

Door  |  0 reacties

Fashionchick app

Kun je niet genoeg krijgen van shoppen en ga je het liefst verder op je iPhone of iPad? Fashionchick.nl heeft voor jou de grootste mobiele winkelstraat voor vrouwen gerealiseerd.

Met deze nieuwe Fashionchick app kun je kleding, schoenen en accessoires shoppen bij meer dan 100 bekende webshops en leuke online boetieks. Zo vind je gemakkelijk alle blouses van Dept, tassen van Fab. en pumps van Supertrash. Maar er is meer!

Met de handige kledingkastfunctie bewaar je favoriete producten in je ‘virtuele kledingkast’ en kom je later op je gemak terug om ze te bestellen. Iets gezien wat echt iets is voor een vriendin? Je kunt je virtuele kledingkast gemakkelijk delen via Facebook, Twitter of email.

Check ook elke dag even het fashionnews in de app: de nieuwste webshops, laatste trends, musthaves, mooie merken, exclusieve kortingscodes en winacties worden hier in aangekondigd. Ook vind je hier kledingadvies over hoe je de laatste trends het beste kunt combineren.

Oh, en de app is gratis, dus het geld dat je daarmee bespaard, kun je mooi in je kleding stoppen!

Download de Fashionchick app via de iTunes Store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *