Vleugje NYC in A’dam

Door  |  0 reacties

Dertig jaar foto’s uit The New York Times Magazine hangen aan de muur in het Fotografiemuseum Amsterdam.

New York Times Magazine is een blad dat al dertig jaar verhalen vertelt met beeld in de vorm van portretten, reportages en kunst. In FOAM kun je zien hoe zo’n fotoreportage bij New York Times Magazine in z’n werk gaat. Van shortlist naar contactafdrukken tot de pagina’s in de kiosk.

Tijdens de tentoonstelling zie je driehonderd foto’s van zevenendertig verschillende fotografen. Onder andere Rineke Dijkstra, Annie Leibovitch, Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin ‘kiekten’ plaatjes in opdracht van dit tijdschrift. Deze expositie is te zien tot 30 mei.

Meer weten? Ga naar Foam.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *