Old school Atari

Door  |  0 reacties

Old school Atari, terug naar de jaren '80

Ga je mee back to the ’80’s? Terug naar de tijd dat we op onze Atari spelletjes als Asteroids en Pacman speelden. Als je een iPad hebt, kun je dat nu weer!

Gaat er geen lampje branden bij het woord Atari? Dan ben je duidelijk te laat geboren. Maar goed, we helpen je even op weg. Atari as één van de eerste spelcomputers. Niet te vergelijken met de spelletjes van nu, want ze waren veel simpeler en bevatten bovendien enorm veel pixels. De games waren al even simpel, maar niet minder leuk!

Klinkt het jou – ook als niet Atari-kenner – goed in de oren, of wil jij als Atari-fan heel graag terug in de tijd? En heb je een iPad? Dan is de Atari Arcade wat voor je.  Schaf hem aan (au, wel € 79,99), download de app en plaats je iPad erin. Nu kun je door middel van een ouderwetse joystick weer die klassieke arcadespelletjes spelen. Cool!

Bestel de Atari Arcade op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *