Uienfeest in Amsterdam

Door  |  0 reacties

Nederland zit met een uienoverschot. Reden genoeg voor een uienfeest dus!

De Texelse boer Flens raakt zijn uien maar niet kwijt, omdat de oogst wereldwijd goed was. Nu heeft de Texelse boer ruim een kwart miljoen uien over. Zonde, zo vindt Over Datum Eetclub. Daarom organiseren zij samen met boer Flens een Uienfeest in Amsterdam.

Tijdens het feest kun je genieten van een drankje, live muziek en natuurlijk culinaire uiengerechten. Als je de koks helpt met uien schillen, is het eten zelfs gratis! Maar dat is nog niet alles, want je mag ook uien meenemen. Zoveel als je wilt. Gratis en voor niets!

Het Uienfeest begint op vrijdag 30 maart, vanaf 20.00 uur in de Mediamatic FABRIEK op het Oostenburgereiland in Amsterdam. Het feest duurt tot zondag 1 april.

Meer weten over het Uienfeest? Ga naar Mediamatic.net >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *