Zap door New York

Door  |  0 reacties

Cityzapper New York

The city that never sleeps: heb jij er een reis heen geboekt/gepland en wil je er alles over weten? Let dan nu op.

CityZapper.nl staat de hele maand mei in het teken van de stad New York. En dat betekent dat je nu gratis de CityZapper New York-applicatie kunt downloaden.

De app staat boordevol tips over leuke nieuwe restaurants, gezellige cafés, bijzondere bezienswaardigheden, musea en nog veel meer. Ook New York-expert Elske Doets geeft haar aanbevelingen over de beste locaties in de stad. Het grootste voordeel van de app: geen reisboek meer op zak die je overal heen moet slepen. Gewoon in je telefoon!
Download de Ciyzapper New York-app in de iTunes Store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *