Persoonlijk zonadvies

Door  |  0 reacties

zonadvies

Wil je bewuster zonnen? Er is nu een handige zonadvies app die je daarbij helpt.

Je wilt geen verbrande huid, maar wel een beetje kleur en wat vitamine D opdoen. Met behulp van de UV break app ontvang je iedere dag gratis zonadvies, afgestemd op jouw huidtype. Via deze app kun je ook een testje maken, zodat je weet wat jouw huidtype is.

De app maakt gebruik van de officiële KNMI meetgegevens in Nederland. De data zijn ieder uur actueel. Ook is er een zonkracht verwachting voor de hele week. Zo weet je dus precies hoe lang je veilig en verantwoord in de zon kan liggen zonder te verbranden! Je kunt ‘m helaas nog niet tijdens je vakantie in het buitenland gebruiken.

De UV break app is alleen beschikbaar voor Apple en kost € 0,79.

Download de app in de iTunes Store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *