Design vissenkom met stijl

Door  |  0 reacties

Wil zoon- of dochterlief een goudvis, maar ben jij er eigenlijk niet voor te porren? Wedden dat je om bent bij het zien van deze design vissenkom.

Deze prachtige handgeblazen design vissenkom – die ook dienst kan doen als terrarrium – biedt plaats aan een glazen berglandschap, waardoor je vissenkom meteen een stuk saaier oogt. Goedkoop is hij helaas niet ($ 140,-), maar daar dat komt doordat deze vorig jaar de International Design Excellence Award (IDEA) won.

Een plaatje in je huiskamer!

Bestel dit awardwinnende huis voor jouw vissen >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *