Enigma de box: hersens kraken!

Door  |  0 reacties

Enigma de box

Een ridderlijk spel, maar je hoeft niet sterk of dapper te zijn. Nee, geduld, handigheid en slimheid zijn de eigenschappen die je nodig hebt om Enigma de Box te winnen.

Over Enigma de Box

Enigma de Box is een spel dat je hersens letterlijk doet kraken en de raadsels (in 6 categorieën, zoals cijferraadsels, kijkraadsels en behendigheidsraadsels) zijn alles behalve makkelijk. Sterker nog, je kunt dit spel met zijn tweeën spelen, maar wij raden je aan dit in grotere groepjes te doen zodat je samen naar de oplossing kunt zoeken. Persoonlijk vinden we het namelijk een stuk moeilijker dan een potje schaak.

Neem de tijd voor Enigma

Het qua spelregels eenvoudige spel zul je niet in een half uur uitspelen. Je krijgt vijf minuten per raadsel en die heb je echt nodig. Met als uiteindelijke doel in elke categorie een kaart te winnen. Dan ben jij de enige echte winnende ridder!

Bestel dit spel op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *