Koek en Kitsch

Door  |  1 reactie

Een felrode Spaanse peper, een knalgroene kinderwagen, een mierzoet-roze hart, knalrode pumps, witte duiven. Bij Koek & Kitsch kan het allemaal!

Koek & Kitsch is het bedrijf, of liever gezegd kindje, van Suzanne van Rhijn. Als kind was dat haar lievelings-vrije tijdsbesteding: koekjes bakken met haar moeder. Kneden, uitsteken, versieren met Smarties en chocolade: ze vond het allemaal geweldig.

Het bleef een hobby, tot ze op haar 15e ging werken bij de Taart van mijn tante in Amsterdam. Daar leerde ze de kunst van het decoreren. Ze maakte daar de meest extravagante taarten, maar haar hart lag uiteindelijk toch bij de koekjes.

En die maakt ze nu met heel veel liefde op bestelling via haar bedrijf Koek & Kitsch. Leuk voor speciale gelegenheden zoals trouwerijen, kraamfeesten en verjaardagen. Maar ook gewoon voor de heb en omdat ze zo lekker zijn!

Ga naar Koekenkitsch.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Annisa

    17 juli 2012 at 15:01

    En ze zijn super lekker!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *