Hipstamatic: foto’s anno 2012

Door  |  1 reactie

hipstamatic

Herinner je je het ouderwetse fototoestel nog? Het effect van deze foto’s kun je nabootsen met de app Hipstamatic.

Naast het bekende en oh zo populaire Instagram is er ook nog een andere applicatie waarmee je foto’s kunt bewerken: Hipstamatic. Het resultaat ziet er vaak uit alsof je met een ouderwetse fotocamera aan de slag bent geweest. Je kunt de lens, ‘filmrol’ en flitser wisselen op je telefoon.

Waarom we pas nu over deze app schrijven? Deze app is – zo ondervonden wij – erg leuk om je vakantiefoto’s mee te bewerken! En die kun je dan ook nog eens af laten drukken. Of je kunt je HipstaPrints – anno nu – delen op social media.

Voor € 0,79 is de Hipstamatic-app verkrijgbaar in de iTunes-store. Voor Android-telefoons is de app helaas nog niet beschikbaar, maar er zijn wel alternatieve apps, zoals Retro Camera (gratis).

Download Hipstamatic in de iTunes Store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Aukje

    23 juli 2012 at 16:41

    Mijn favoriete en meest gebruikte app op mijn telefoon 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *