Happening: chatten met vrienden was nog nooit zo leuk!

Door  |  0 reacties

Happening is een hype! Het is een app waarmee je in groepen die je zelf samenstelt kun chatten. Een soort Whatsapp, maar dan veel leuker! Wat Happening zo bijzonder maakt is namelijk dat je allerlei aanvullende opties binnen de chatgroep hebt waardoor je op een heel nieuwe en leuke manier met je vrienden en familie in contact blijft.

Happening app

Waarom je Happening moet downloaden

De app Happening richt zich volledig op groepsgesprekken. Wanneer jij en je familie of vrienden een groep hebben opgericht kan de pret beginnen. Happening heeft namelijk een heleboel functies. Een aantal hiervan is praktisch. Zo kun je gezamenlijk een agenda behouden, lijstjes met goede films, gerechten en muziekalbums maken. Daarnaast is er een optie om openstaande rekeningen binnen de groep te verrekenen.

Er is echter ook een heel aantal grappige functies, waaronder een wedstrijd met opdrachten voor gekke selfies (onder de tafel of met klompen aan), spelletjes als Risk, een zoektocht naar de beste imitator van bekende films en een spel waarmee je alle groepsleden op een bepaalde vraag moet ranken (wie heeft de raarste gewoontes?).

Dutch Design

Je denkt misschien dat Happening een app is van een groot Amerikaans bedrijf uit Silicon Valley, maar niets is minder waar. De app is ontwikkeld door de Nederlanders Frank van Viegen en Jelmer Feenstra die iets wilde verzinnen om de chaos in groepsberichten via Whatsapp te controleren. Nooit meer vergeten afspraken en minutenlang teruglezen in gesprekken om een datum te prikken… Happening is klaar om de wereld te veroveren!

Happening getest!

Ik gebruik de app zelf inmiddels al een paar weken en ben helemaal om. De chatfunctie gebruik ik nog niet eens zo vaak, het zijn vooral de aanvullende functies die verslavend zijn. Ik heb al punten gescoord met een selfie op het toilet en selfie met een muts op en weet nu dat mijn vrienden denken dat ik de meest milieubewuste van de groep ben en het snelste in de stress raak… Dit ranking spelletje is mijn favoriet, niet alleen om erachter te komen hoe andere mensen jou zien, maar ook omdat jij jezelf bij ieder spelletje moet ranken. Kunnen jij en jouw vriendengroep de eerlijkheid aan?

Mijn conclusie: Happening zorgt op afstand voor veel gezelligheid met vrienden en familie! Download de app daarom gratis in de iTunes Store of in Google Play.

Reacties

Lisa (26) woont voor haar werk als online marketeer en tekstschrijver in het bruisende Londen. Ze houdt enorm van eten en koken en is graag creatief bezig. Verder brengt ze vele uren online door, vooral op zoek naar nieuwe muziek, unieke vondsten op Etsy en inspirerende interieurfoto`s en recepten op Pinterest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *