Daar red je levens mee

Door  |  0 reacties

emergency app

Altijd al politie-agent of brandweerman willen worden, maar nooit gelukt? Met de Emergency app kun je je droom toch nog een beetje waarmaken.

Het klinkt misschien als een stoere mannen-app, Emergency voor de iPad, maar ook voor vrouwen is hij erg leuk. Met deze app duik je in de wereld van rampsimulaties, waarbij je zelf de hulpdiensten aan mag sturen. Waarbij je terroristen liquideert en brandweermannen brandende huizen in stuurt, terwijl je een arts afstuurt op slachtoffers van vliegtuigongelukken, treinrampen en aanslagen.

Hoeveel mensen red jij?

Download de Emergency app in de iTunes Store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *