Spannende tijden

Door  |  0 reacties

Schoenen zetten, strooigoed, cadeautjes: de Sinterklaas-periode is elk jaar weer spannend voor kinderen. Maar: wanneer komt hij nu eigenlijk?

Deze aftelkaart, die we vonden op Gezinnig.nl, kan een handige hulp zijn in deze spannende tijden. De kaart helpt ouders én kinderen bij het aftellen van het aantal nachtjes tot aan Sinterklaas. Nuttig voor de kleintjes, want tijdsbesef is best moeilijk voor hen.

Leuk is hij ook nog eens, want het plakken van de stickertjes is iedere dag al een klein feestje tot aan het grote feest. De aftelkaart is namelijk voorzien van 20 stickertjes. Plak elke dag een rode bal aan de slinger. Je begint met plakken op 16 november. Als alle ballen rood zijn, is het eindelijk pakjesavond!

Bestel de Sint-aftelklaart op Gezinnig.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *