Ontdek jouw films

Door  |  0 reacties

Welke films zijn geschikt voor jou, welke vind je echt leuk? De app Discovr vertelt het je.

Het is zo simpel: download de app in de iTunes Store (helaas, hij kost wel € 1,79), installeer hem en open hem. Voer je favoriete film in en werk je door een spinnenweb heen. Om jouw film heen bouwt deze slimme app namelijk films die jij ook leuk vindt. En om die films heen laat hij je nog meer films zijn. Denk je dat je tijd teveel hebt? Niet na het gebruik van Discovr. Voorlopig zit je aan de buis gekluisterd.

Mocht je je toch nog vervelen? De app is er ook verkrijgbaar in andere varianten. Voor bijvoorbeeld muziek & apps.

Download de app in de iTunes Store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *