9x Star Wars recepten voor de echte fans

Door  |  0 reacties

Och wat hebben de Star Wars fans lang moeten wachten maar eindelijk is het dan zo ver. Deze maand, vanaf 16 december draait, de nieuwe Star Wars, The Force Awakens, in de bioscoop. En dan ga je natuurlijk helemaal los. Ook in de keuken! We zochten negen Star Wars recepten voor je uit. Kijk je mee?

Star Wars (sterrenoorlogen) is een Amerikaanse epische space-opera-franchise die bestaat uit een filmserie bedacht door George Lucas. In 2012 werd zijn bedrijf Lucasfilm overgenomen door de Walt Disney Company. Op dit moment zijn er zes films, die opgenomen zijn in twee reeksen van drie. Dit zijn de Oorspronkelijke-trilogie (1977-1983) en Prequel-trilogie (1999-2005). De episodes hebben in de loop van de jaren verschillende nabewerkingen gehad. De films samen werden genomineerd voor 25 Academy Awards, waarvan ze er tien wonnen. (Bron: Wikipedia)

Star Wars recepten

Alles over deze Star Wars recepten

1. Gingerbread cookies maar dan in de vorm van Darth Vader, Chewbacca en en Joda. Briljant toch? Je kunt er zelfs een label aanhangen die uiteraard dé Star Wars tekst May the force be with you bevat. 

2. Princess Leia mag ook niet ontbreken als pre movie food. Bijvoorbeeld in de vorm van deze originele prinsess Leia cupcakes.

3. Is jouw vriend een onwijs grote Star Wars fan? Dan verras je hem natuurlijk met een echt Star Wars ontbijt op de dag dat de nieuwe film in première gaat.

4. R2D2 is naast Joda mijn favoriete Star Wars-held, vandaar deze R2D2 koekjes. Behalve leuk zijn ze ook erg lekker!

5. Een tulband cake bakken doe je op de dag dat je naar de nieuwe Star Wars film gaat toch wel in de vorm deze Sarlacc tulband of niet?

6. Deze Stormtrooper marshmallows op een stokje zijn simpelweg briljant. Met een voedingsstift en wat satéprikkers heb je ze in een handomdraai gemaakt.

7. Uit de serie creatief met tortilla’s zijn deze BB-8 droid quesadillas perfect als snack voor of na het bezoek aan de nieuwste Star Wars film.

8. Star Wars is heus niet alleen voor nerds. En Star Wars food kan ook best iets chiquer hoor. Check deze Star Wars macarons maar eens.

9. En natuurlijk mogen lichtzwaarden niet ontbreken op een Star Wars food party. Je bent gewaarschuwd: dit kan natuurlijk uitlopen op een voedselgevecht…

En, ga je nu gelijk een Star Wars feestje organiseren? Met z’n allen genieten van deze Star Wars recepten en dan naar de bioscoop om de allernieuwste Star Wars film te kijken. Veel plezier!

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *