Scentchips: geur in huis

Door  |  1 reactie

scentchips

Scentchips: je hebt ze in tientallen geuren en kleuren. Van kaneel tot cranberry, van eucalyptus tot lavendel en van sandelhout tot witte thee met gember. Maar wat zijn het eigenlijk, scentchips?

Het is een rage die onlangs kwam overwaaien uit Amerika en die maakt dat veel mensen hun wierook-stokjes aan de muren hangen. Scentchips zijn kleine geursteentjes van soja wax die je kunt mixen. Zo kun je uit meerdere geuren je eigen geur creëren.

Hoe werken de Scentchips?

Kies uit de vele geuren jouw geur – of meerdere geuren & mix ze, er zijn honderden combinaties mogelijk – en leg de geursteentjes in een speciale brander. Steek het kaarsje aan en weldra zal jouw huis zalig ruiken. Per chip kun je ongeveer een uur genieten van deze geursensatie. Leg 1 of 2 Scentchips in de brander om het aroma het beste naar voren te laten komen en geniet 5 uur lang. De brander hoeft daarvoor niet 5 uur aan één stuk te branden, maar kan tussendoor worden gedoofd.

Meer weten over Scentchips >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. SanneWierda

    22 januari 2013 at 21:33

    Ja, geweldig zijn ze! Heb ze ook een keer gekocht op een beurs. Love them! Maar de geur is echt heeeel goor als de geur ‘op’ is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *