Handige snijplanken

Door  |  0 reacties

We hebben Herman den B. regelmatig op tv horen vloeken. En ook Smaak-agent Rob de G. heeft een broertje dood aan mensen die snijplanken door elkaar heen gebruiken. Heb jij dit thuis eigenlijk op orde?

Rood voor vlees, groen voor groenten, blauw voor vis. In professionele keukens zijn de kleuren leidend. Alles om te voorkomen dat jij niet een of andere salmonella bacterie op loopt. Een bacterie die je net zo goed thuis kunt oplopen.

Handige snijplanken Joseph JosephIdeaal is daarom de set van Joseph Joseph snijplanken. Vier snijplanken, vier verschillende doelen, vier verschillende kleuren en vier verschillende icoontjes. Nu kun je je niet meer vergissen.

Naast dat de kleuren je moeten voorkomen dat je ziek wordt, is de set ook nog eens buitengewoon handig. Met anti-slip hoeken, zodat je snijplank nooit meer wegglijdt en je met pleisters moet gaan werken omdat je uitschiet. En met een handig opbergsysteem.

Goedkoop is deze set overigens niet, maar na een beetje rond-Googlen kwamen we erachter dat we onszelf zo’n € 15,- op de XL-variant konden besparen door te bestellen op vtwonen.nl. Meteen gedaan dus!

Ga naar vtwonen.nl om de Josep Joseph snijplanken voordelig te bestellen >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *