IKEA in een nieuw jasje

Door  |  0 reacties

Qustum Ikea

Expedits: ze zijn enorm handig, maar om nu te zeggen dat je een origineel meubelstuk in je kamer hebt? Helaas niet. Maar daar brengt Qustum verandering in.

Upstale your IKEA. Dare to be different.

Dat is het motto van de bedenkers van Qustum, die vonden dat de IKEA-meubels wel iets spannender en iets meer customized mochten. En dus maakten zij panelen voor de Expedits (4, 5 en 8 vakken) en inmiddels ook voor de slaapkamer-lijn Malm.

De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en veel prints. Met name de retro-prints springen eruit. Zodra je ze ziet, wil je je huis meteen een make-over geven.

Houd er wel rekening mee dat de panelen iets duurder zijn dan de Expedits en jouw keurig bij elkaar gespaarde budget-meubilair opeens je eigen budget overstijgt. Maar ja… dat is het dan wel weer waard!

Ga naar Qustum.nl >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *