Geld besparen voor Dummies

Door  |  0 reacties

In tijden van crisis worden ook uitgeverijen creatief. Zo komt uitgeverij Pearson met een nieuw boek in hun Dummie-reeks: ‘De kleine geld besparen voor Dummies’.

De kleine geld besparen voor Dummies staat vol met tips over hoe je ondanks alle bezuinigingen toch nog rond kunt komen. Een handige gids met praktische ideeën waardoor je bijvoorbeeld minder uitgeeft aan boodschappen & cadeautjes.

Geld besparen voor dummiesHet boek helpt je niet alleen stil te staan bij je uitgeven, maar attendeert je ook op acceptie van je huidige leven, maakt je bewust van je huidige koopgedrag en geeft je – verstrooid door het boek en voorzien van handige pictogrammen – handige tips om bijvoorbeeld voordelig, maar toch lekker te eten.

Het boek is geschreven door Deborah Taylor-Hough, die al verschillende bezuinigingsboeken op haar naam heeft staan. Kennelijk werd ze daar niet rijk van, want ze houdt er zelf nog steeds een zuinige levensstijl op na. Wil jij dat liever niet, maar liever rijk worden? Er is ook een ander boek: Rijk worden voor Dummies.

Zoals het een bezuinigingsboek betaamt, is dit boek ook voordelig geprijsd: je betaalt er € 8,95 voor.

Bestel het boek ‘Kleine geld besparen voor Dummies’ nu op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *