Hippe tassen van Johnny Loco

Door  |  0 reacties

hippe tassen, tote bag johnny loco

Na de beroemde fietsen vond Johnny Loco het tijd voor iets nieuws: hippe tassen. Maak kennis met de tote bag!

Johnny Loco werd wereldwijd bekend door zijn beachcruisers. Iets minder bekend waren zijn zonnebrillen en dus vond Johnny het tijd worden voor wat nieuws: de tote bag. Naar eigen zeggen is dit dé tas voor in de stad.

Wat deze tas zo uniek maakt? Dat hij van Johnny Loco is. Want de rest is eigenlijk gewoon vrij basic. De tas is gemaakt van canvas, en verkrijgbaar in vijf hippe kleuren. Door zijn grootte (30 x 39 cm) en het feit dat hij is opgedeeld in drie vakken is hij super praktisch. Zoals wij hem zouden gebruiken: genoeg ruimte voor al je rommel. Door de leren hengsels met gesp kun je hem afstellen op de lengte die jij wilt.

Bestel de Johnny Logo tote bag nu online >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *