Bijzonder bestek

Door  |  0 reacties

bijzonder bestek

Zilver, vintage bestek in een nieuw jasje. Jessica maakt jouw bestek persoonlijk door de toevoeging van slechts een paar woorden.

Hoewel ze het zelf promoot als must have voor een bruiloft, of een ander feestje, zouden wij direct onze hele bestekla uit willen ruimen en het willen vervangen. Of voor alle dierbaren alvast een uniek kerstcadeau willen aanslaan?

We zijn verliefde op deze zilveren lepels en vorken met pakkende, gestempelde teksten. Voor op je bruiloft: I do en Me too. Voor familie: Best sister ever. Voor je grote liefde: Love u more. Voor vrienden die gaan samenwonen: Mr en Mrs.

Of gewoon vrolijke teksten als Ice cream makes me smile, Morning sunshine, Dear coffee, I love u. Ook leuk: jullie namen op één vork samen! Want ook dat maakt Jessica op verzoek.

Jessica’s bijzondere bestek is al vanaf € 12,56 te koop. Je kunt het eenvoudig aanschaffen via haar Etsy-shop.

Bestel dit bijzondere bestek via Etsy.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *