Alles is familie

Door  |  0 reacties

Dacht je dat jouw familie niet helemaal spoorde? Kijk Alles is familie en je je ziet je familie meteen in een ander perspectief: best normaal.

Alles is liefde ging vorig jaar november in première en de film, van de makers van Alles is liefde, werd omarmd door het Nederlandse volk. Sinds deze week is de film ook op dvd te koop. En hoewel het met ruim 120 minuten een lange film is, had hij van ons nog langer mogen duren.

Alles over ‘Alles is familie’

Alles is familie draait om de familie Roover. Alle familieleden zijn op een cruciaal punt in hun leven belandt en zullen keuzes moeten maken. Zo wil Winnie een baby, maar haar man Rutmer is onvruchtbaar. Rutmer wil dichter bij zijn gevoel komen en eindelijk een hitnummer schrijven. Zijn broer Charlie wil vooral geen verantwoordelijkheid.

Zwager Dick wil zijn overleden vrouw terug, maar valt tegelijkertijd voor een collega. De vader van Charlie & Rutmer wil gewoon gelukkig zijn en zijn vrouw Jeannette wil gewoon iemand die haar wil.

Net als Alles is liefde zal je ook bij deze film regelmatig onverwacht in een deuk liggen. De romantiek aan het einde zal de sentimentele kijker eventueel nog kunnen verrassen met een traantje.

Over de cast van Alles is familie

Je kunt veel zeggen, maar de regisseurs hebben een aantal goede personages met bijhorende acteurs neergezet.

Alles is familie, komedieThijs Römer speelt de ietwat kinderlijke Rutmer, al is kinderlijk dan nog zwak uitgedrukt. Het is net tegen de irritatiegrens aan, dat je denkt: “Zo kan niemand zijn”, maar het kinderlijke in hem maakt dat je hem een dikke knuffel wilt geven.

Carice van Houten zet, zoals we van haar gewend zijn, weer een sterke rol neer. De sterke Winnie, die zelfhulpboeken schrijft en mensen begeleidt. Altijd is ze in control, zoals ze zelf zegt. Maar is ze dat wel?

Charlie, gespeeld door Benjamin Bruijning, zal mening vrouwenhaat veroveren, met zijn nonchalante, maar charmante overkomen. Weduwnaar Dick heeft daar door zijn onzekerheid en verdriet iets meer moeite mee.

Bestel ‘Alles is familie’ nu op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *