Schattige wensbootjes

Door  |  0 reacties

Iemand een beetje geluk toezenden? Wij vonden deze unieke wensbootjes.

Deze papieren bootjes doen dienst als huwelijksbootje, geboortebootje, nieuwe-baan-bootje of verjaardagsbootje. Een stuk origineler dan een gewone kaart! En met een beetje handigheid maak je er een unieke wensslinger van. Leuk voor het bruidspaar, waarbij bijvoorbeeld alle gasten hun bijdrage leveren met één wensbootje per persoon.

Vóór het vouwen kun je namelijk je een persoonlijke wens of groet langs de railing schrijven. Daarna is het slechts een kwestie van een paar minuten vouwen voor het wensbootje klaar is.

Er zitten maar liefst 11 bootjesvouwvellen (3 grote, 4 medium en 4 mini`s) in een verpakking. Met duidelijke werkbeschrijving, want de tijd dat we bootjes en vliegtuigjes vouwden in de schoolbank is natuurlijk al even geleden. Een set met 11 velletjes kost je slechts € 9,95.

Bestel de wensbootjes op Babongoshop.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *