The Happiness Project Journal: geluksdagboek

Door  |  0 reacties

Vond jij het #100happydays-project ook zo leuk, maar ben je niet zo van het fotograferen? Dan is dit unieke dagboek misschien wat voor jou. Vertel in één zin elke dag wat jou gelukkig maakte die dag.

Vorige maand ben ik begonnen met #100happydays. En hoewel ik dol ben op fotograferen, schiet het er ook wel eens bij in. Dan bedenk ik me ’s avonds wat mij het meest gelukkig maakte die dag en heb ik er geen foto van. Bummer. Met The Happiness Project Journal heb je hier geen last van.

Hoe werkt The Happiness Project Journal?

The Happiness Project Journal, geluksdagboekHet concept van The Happiness Project Journal is eigenlijk hetzelfde als die van het door ons zo vaak bejubelde One Line a Day.

Waar je in One Line a Day gedurende vijf jaar elke dag in slechts één zin opschrijft wat die dag je bracht, schrijf je in The Happiness Project Journal op wat jou die dag het meest gelukkig maakte.

Van de geur van versgemaaid gras in de zomer tot dat onverwachte kaartje van die ene vriendin.

Extra leuk!

Boven aan elke pagina vind je een inspirerende, Engelstalige quote. Voor nog een stukje geluk. En voor al dit geluk betaal je slechts € 18,49. En dat is dit dagboek meer dan waard!

Titel: The Happiness Project, one-sentence journal
Uitgever: Random House USA inc.
Prijs: € 18,49

Bekijk op bol.com

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *