Jouw digitale weddingplanner

Door  |  0 reacties

trouwtips

Bridezilla’s opgelet! Stressen is niet langer nodig met deze handige trouw-app.

Ga jij aankomend jaar trouwen en wil je alles tot in de puntjes op de i hebben geregeld? Grote kans dat je bang bent dat jullie iets zullen vergeten. Download nu de handige app Trouwtips en we beloven je dat deze angst voltooid verleden tijd is.

Trouwfotograaf Hanneke bundelde alle handige tips voor bruidsparen in één handige app. En nee, deze tips gaan niet enkel over foto’s. Als trouwfotograaf kwam Hanneke veelal dezelfde ‘problemen’ en vragen tegen bij bruidsparen. Niet alleen over bijvoorbeeld de duur van de reportage, maar ook over wat de taken zijn van bruidsmeisjes en of corsages nu links of rechts moeten. Al deze kennis gebruikte zij als input voor de app.

De app is handig opgedeeld in alle ‘hoofdstukken’ die komen kijken bij het voorbereiden van een huwelijk: voorbereiden, mooi enzo, mensen enzo, foto’s enzo en de trouwdag. Van de locatie en de trouwjurk tot de decoratie en de bedankjes. Hanneke vertelt je niet alleen waar je op moet letten bij het regelen van al deze aspecten, maar ook hoe lang van tevoren je hier aan moet beginnen. Erg praktisch!

Met deze app heb je voor slechts € 0,89 je eigen digitale ‘weddingplanner’ bij de hand. Ideaal toch?

Download de app in de iTunes Store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *