Woodstock69: beste strandtent van 2013

Door  |  0 reacties

Woodstock69: beste strandtent van 2013

Op zoek naar de beste strandtent van 2013? Volgens Revu moet je dan naar Woodstock69 in Bloemendaal.

Waarom Woodstock69?

Woodstock69 in Bloemendaal is de beste strandtent van 2013. Dat blijkt uit de Nieuwe Revu Strandtententest die deze week verschijnt. Woodstock69 wordt in de jaarlijkse test geroemd om het uitgedachte interieur en uitstekende menukaart. “Het publiek is minder elitair dan in de rest van Bloemendaal. Hier zitten ’s avonds vrouwen nog gewoon in bikini, terwijl bij andere beachclubs iedereen al in avondkledij paradeert. (…) Er is werkelijk niets aan te merken op Woodstock en dat maakt dit de beste strandtent van Nederland.”

Bloemendaal: de beste strandtent van 2013 & het beste strand

Maar Bloemendaal sleept meer prijzen in de wacht! Het strand van Bloemendaal gaat er met de titel ‘Beste Strand van 2013’ vandoor, nadat vorig jaar die eer nog te beurt viel aan aartsvijand Scheveningen. De vetste feesten, de mooiste mensen; Bloemendaal is de onbetwiste nummer één en krijgt dan ook het cijfer 9. “Bloemendaal is niet een strand voor iedereen, maar juist daarom is het onze favoriet. Hier vind je geen bouwvakkers met ankers op hun bovenarm of kapsters met luipaardprintbikini’s, maar jonge mensen die goed in de slappe was zitten.”

Bergen: het slechtste strand van 2013

Het slechtst vertoef je als badgast in Bergen. Weinig mooie vrouwen, vrijwel geen feestjes en de strandtenten zijn ook al niet om over naar huis te schrijven. “Met name Beachclub Offshore is een matig paviljoen. Door de bruinbeige aankleding heeft het geen enkele uitstraling en het personeel werkt ook niet mee, want we worden keihard genegeerd.” Het saaie strand krijgt een nipte 4+ in de Strandtententest en eindigt hiermee onderaan in de ranglijst.

Benieuwd naar Woodstock69? Neem een kijkje op hun website >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *