Wie is het? Op zoek naar George

Door  |  0 reacties

Wie is het? spelletje

“George. Het doet me denken aan Wie is het?”, zei een collega toen ze hoorde hoe de baby van William en Kate heet. Oh ja, dat spel wat we vroeger thuis zo veel speelden.

Hoe George eruit zag? Geen idee meer. Volgens mijn collega was hij kaal. Ik ging Googlen. Geen George te vinden. Tenzij we het originele spel zouden kopen. (wat overigens wel heel leuk is als je inmiddels zelf kinderen hebt)

We vonden wel een ‘Wie ben ik?’-app, die precies dezelfde insteek heeft als ‘Wie is het?’. Een gratis app waarmee je weer even terug in de tijd wordt gegooid. Oké, geen George, Claire en Alex. Moderne namen als Ziggy, Anouk en Bruno. Met dito moderne kapsels en hier en daar – net als in het echte leven – een degelijke vent of een oude vrouw met grijs haar.

Een hoogstaande app, eentje die je maanden achter elkaar zal spelen? Nee, maar jeugdsentiment is altijd leuk en de light-app (iets minder mogelijkheden dan de volledige) is gratis. Downloaden dus.

Download de app in de iTunes Store >>

P.S. Mocht je weten hoe George er ook alweer uitzag, we horen het graag. Dan weten we vast hoe de royal baby er later uit gaat zien.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *