Macy’s barbecue restaurant

Door  |  0 reacties

Amsterdam is een nieuw hotspot rijker: Macy’s BBQ Station. Helaas een pop-up restaurant, maar dus reden te meer om snel een kijkje te nemen in het oude Haarlemmermeerstation.

Macy’s BBQ Station ontsteekt tijdelijk (tot 18 augustus) haar vuur in het oude Haarlemmermeerstation in Amsterdam. Zeven dagen per week kun je in dit barbecue restaurant genieten van de lekkerste steaks, maiskolven en meer van de barbecue.

Tel daar bij op een ruim terras en momenteel erg zwoele zomeravonden en het plaatje is compleet. Oh nee, nog niet. Tel daarbij ook nog wat vrienden op, die je mee mag nemen. En met wie je van donderdag t/m zondag ook nog tot ver in de avond kunt dansen.

Het barbecue restaurant werkt met een handig muntensysteem. Eén muntje kost € 2,50 en de gerechten variëren tussen de € 2,50 en € 10,-. Je kunt het dus zo gek maken als je zelf wilt!

Ga naar de Facebook-pagina van Macy’s BBQ Station >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *