Monsterlijke koekjes

Door  |  0 reacties

Klaar met de cakepops, macarons en tijd voor de old school koekjes? Check deze monsterlijke koekjes.

Van sommige foto’s op Pinterest gaan we bijna direct kwijlen. En worden we simpelweg vrolijk: zo simpel, maar zo vrolijk! Check deze variant van koekiemonster. Te leuk toch? En ze zijn zoooo simpel om zelf te maken. Ook leuk voor kinderen!

Wat heb je nodig voor deze monsterlijke koekjes?

Niet veel! En grote kans dat je een deel al in huis hebt.

  • Chocolate chip cookies (zelfgemaakt of gewoon kant-en-klaar gekocht)
  • Gekleurde hagelslag
  • Botercrème
  • M&M’s

De botercrème kost iets meer tijd, want die zul je zelf moeten maken. Maar voor de rest kosten de koekjes je slechts een paar minuten.

Wat te doen met de ingrediënten?

Smeer een koek aan de bovenkant in met botercrème. Omdat je een open mond wilt creëren, moet je aan de voorkant net wat meer smeren. Druk het tweede koekje erop, waarbij je hem aan de achterkant net iets meer aandrukt. Welkom open mond! Bedek de botercrème met hagelslag. Plaats op de bovenkant twee kleine ‘toppings’ van de botercrème en plak hierin de M&M’s als ogen en neus. It’s that easy!

Bekijk het originele recept op Icing Designs >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *