Ja, wéér een foto-app

Door  |  0 reacties

Rhonna foto app

We dachten dat de foto-apps na A beautifull mess niet mooier konden, maar toen kenden we Rhonna nog niet.

Rhonna werd ons aangeraden door lezeres (en Instagram-addict) Jola, van wie we ook bovenstaande foto’s opgestuurd kregen. Wat een fijne tip! Zodra je deze foto’s ziet of het scherm van Rhonna opent, denk je: “Kan ik dat allemaal ook met deze app? Dat wil ik ook!”

Te mooie foto’s met te mooie overlays. Je vakantiefoto’s worden nog vrolijker en het is ook nog eens een stuk origineler en persoonlijker dan de InstaWeather-plaatjes.

Wat kun je met de foto-app Rhonna?

Wat niet! Maak gebruik van je huidige foto’s of maak er één. Crop je foto, gooi er een filter overheen. Ja, dat kun je ook met Instagram. Maar deze app biedt je ook nog geweldige overlays in tal van thema’s.

Denk bijvoorbeeld aan Happy Birthday-overlays of alle dagen van de week. Chalkboard-overlays heb je er ook tientallen van. Oh en extra leuk: de travel overlays en inspiratievolle quotes.

Geen extra kosten & eenvoudig delen

Alle overlays kun je aanpassen in formaat en kleur en om het geheel af te maken kun je ook nog je eigen teksten toevoegen met tal van lettertypes. En de app mag dan € 1,89 kosten, je hebt dan wel meteen alle overlays en lettertypes. Je hoeft niets meer bij te kopen, wat bij veel van de foto-apps wel het geval is. Ideaal dus! En uiteraard kun je ook meteen je foto’s delen via social media, opslaan in je filmrol of per mail doorsturen.

Tip!

Neem wel even de tijd om de app te leren kennen. Er zit zooooveel in. Wat ook weer zorgt voor de valkuil: te drukke plaatjes. Leg je zelf dus echt een maximum op van aantal plaatjes en/of teksten. Anders wordt het echt een bonte kermis.

Wij gaan hem tijdens onze vakantie in elk geval intensief gebruiken en onze favoriete overlays ontdekken.

Download deze app in de iTunes Store >>

P.S. Sorry Android-gebruikers, voor jullie is deze nog niet verkrijgbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *