Doen! Openlucht bioscoop Tilburg

Door  |  0 reacties

Ben jij Tilburger dan ken je het concept vast al: de ‘Zomerfilms in de binnentuin’. In de tuin van het theater is twee keer per week een openlucht bioscoop. Ook leuk als je niet uit Tilburg komt!

5x op rij

Dit jaar is alweer het vijfde jaar op rij dat je kunt genieten van de openlucht bioscoop in tuinen van Theater De NWE Vorst. Nog tot eind augustus kun je hier elke donderdag en vrijdag om 22.00 uur film komen kijken.

Een populaire activiteit onder bewoners uit Tilburg en omgeving. Naar elke film komen een honderdtal bezoekers, waarbij weer uiteraard wel een grote invloed heeft.

Wat voor films draaien ze in de openlucht bioscoop?

Alle films – allen arthouse – zijn uitgezocht in samenspraak met programmeur Bert van Cinecitta. Deze maand kun je nog genieten van Otto e Mezzo, Howl’s Moving Castle, Seven Psychopats, Lé Herisson, Happiness en Hasta la Vista.

En het leuke is: je mag ze gratis komen kijken!

Ga naar de website van De NWE Vorst voor meer informatie >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *