Uniek: Twitter-hotel

Door  |  0 reacties

Als Twitteraar van het eerste uur – maar inmiddels wel enigszins afgekickt – volg ik (nog steeds) al het Twitter-nieuws op de foto. En zo kwam ik vandaag een wel heel uniek hotel tegen. Social Wavehouse op Mallorca noemt zichzelf het allereerste Twitter-hotel.

Een Twitter-hotel, wat is dat?

Alles in dit gloednieuwe designhotel draait om social media, en dan met name Twitter. Speciaal voor gasten – en dus ook alleen het interne Wifi-netwerk) is een app ontwikkeld waarmee mensen onderling kunnen communiceren. De basis van het Twitter-hotel!

Wat je met deze app kunt? Je kunt o.a. met het personeel communiceren of je drankjes bestellen. Ook kun je d.m.v. het gebruik van de juiste hashtags in contact komen met andere hotelgasten. Deel een locatie, stem een tijd af en op naar je date.

Voor wie is het Twitter-hotel geschikt?

Wat ons betreft voor singles, van wie alle vrienden met partner op vakantie gaan. Opeens is in je eentje reizen niet zo gek, want hier zul je mede Twitter-freaks vinden en dan heb je in elk geval één gezamenlijke interesse. Wat je bij groepsreizen nog maar moet zien te hebben.

Meer weten over Twitter-hotel Social Wavehouse >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *