Trouw maatje in de keuken

Door  |  0 reacties

Knoflookpers Jamie Oliver

Als je vaak knoflook gebruikt, maar deze knoflookpers van Jamie Oliver nog niet in huis hebt… Kopen, nu!

Knoflookpers: de naam doet deze uitvinding van Jamie Oliver niet helemaal eer aan. Het is namelijk een knoflookpers en -snijder in één. Hoewel we nog steeds de meeste van de tijd de knoflook persen (en dat kan deze goed) komt het ook wel eens voor dat we dunne plakjes nodig hebben voor in een gericht. Niets met de hand snijden, gewoon deze geweldige tool van Jamie tevoorschijn toveren.

Waarom deze knoflookpers?

Nou, echt niet alleen omdat er een label Jamie Oliver op staat. Of omdat ‘ie ook kan snijden. Het pers-gedeelte zelf is ook een stuk beter dan die van menig knoflookpers. Het bakje van de pers is ruim uitgevoerd voor alle formaten knoflookteentjes. De unieke drukfunctie verwijderd tegelijk de schil van de knoflook. Zo maak je optimaal gebruik van jouw knoflookteentjes. Oh en ook niet onbelangrijk voor mensen die van gemak houden: hij is vaatwasmachine bestendig.

Toegegeven: het is niet de goedkoopste knoflookpers. Als iets een sticker Jamie Oliver draagt, is het simpelweg duurder. Je betaalt er € 24,95 voor, maar je hebt dan wel twee apparaten in één. Zijn geld meer dan waar dus! En met al dit mooie weer en veel barbecues komt hij deze zomer ongetwijfeld veel van pas.

Bestel de knoflookpers en -snijder van Jamie Oliver >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *