Tile: nooit meer iets kwijt

Door  |  1 reactie

Toegegeven: compleet vergiet aan deze kant. Ik schijn meer te vergeten dan ik onthoud. En dus ben ik blij dat ik Tile heb ontdekt.

Wat is Tile?

Tile is een klein tegeltje dat je aan alles kunt bevestigen dat je ooit maar kwijtraakt. Wat dacht je van je portemonnee, je sleutels of je telefoon? Je handtas, of misschien wel je fiets? Omdat je bang bent dat deze laatste snel gestolen wordt. Met de app die bij de Tile wordt geleverd vind je je spullen zo terug. Via de app kun je je items namelijk eenvoudig laten rinkelen.

Is dit nog een beetje abracadabra voor je? Check dan snel het filmpje onderaan dit artikel.

Iets buitenshuis verloren

Iets lastiger wordt het als je spullen gestolen zijn of je iets buitenshuis bent kwijtgeraakt. Dan ben je namelijk opeens afhankelijk van andere mensen die Tile gebruiken, en dat zijn er helaas nog niet gek veel (maar allicht na het lezen van dit item wel). Ben je een item buitenshuis kwijt, dan zet je een alert uit. Als een andere Tile-app eigenaar langs jouw item loopt, gaat er bij hem of haar een signaal af. Via de app kan hij of zij je laten weten waar je jouw verloren geraakte item terug kunt vinden.

Tile: wat kost het?

Voor $ 19 dollar bestel je al een Tile en voor ca. $ 57 dollar (afhankelijk van de koers) heb je er 4. Deze toffe gadget is nog niet op de markt, maar je kunt wel vast pre-orderen.

Bestel een of meerdere Tiles >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Mandy

    27 augustus 2013 at 21:49

    Há, dat is nog eens handig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *