Negatieven scannen 2.0

Door  |  0 reacties

Wil jij je negatieven scannen en zoek je een snelle en betaalbare methode? Wij hebben de oplossing gevonden!

Hoe waardevol: al mijn jeugdfoto’s zijn een paar jaar geleden door mijn vader ingescand en op dvd gezet. Regelmatig blader ik door mijn jeugd heen. En het moet een pokkeklus zijn geweest voor mijn vader, ik ben hem eeuwig dankbaar. Al had het sneller gekund met dit apparaatje.

Snel & eenvoudig negatieven scannen

Met de Smartphone Film Scanner kun je snel en eenvoudig je 35mm negatieven omzetten in digitale foto’s. Zet de lamp van de scanner aan, stop je negatief erin en maak een foto met je telefoon. Met een gratis app kun je de foto’s nog bewerken, emailen of eventueel printen.

Jeugdherinneringen veilig stellen

Verwacht zeker geen topkwaliteit, maar je vroegere herinneringen kun je nu ook digitaal bewaren. Wel zo’n veilig idee!

Bestel de Smartphone Film Scanner op Amazon.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *