Reisdagboek: reis & kras

Door  |  0 reacties

Reisdagboeken: als je vaak reist en graag je verhalen ook vastlegt op papier, kun je er geen genoeg van hebben. En daarom selecteerden we er nog eentje voor jou.

Ken je online warenhuis Fonq al? Ik snuffel graag rond in hun webshop. Naast de meest geweldige cadeaus vind je hier bijv. toffe schrijfwaren, tal van Moleskines, hippe gagdets… En reisdagboeken!

Reisdagboek om in te krassen!

reisdagboek krassenVan de makers van de Wereldkraskaart, waar we eerder zo enthousiast over schreven, vonden we nu Luckies Reisdagboek. Afrika, Australië, Europa. Met het reisdagboek van Luckies houd je zelf je bestemmingen bij door middel van kraskaarten per continent.

Krassen is gelukkig niet het enige dat je met dit toffe boekwerk kunt doen. Dit dagboek (formaat: tussen A4 en A5, taal: Engels) bevat lege pagina’s in overvloed om al je reisverhalen en aantekeningen op kwijt te kunnen.

Bestel Luckies op Fonq.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *