Woonbeurs Amsterdam 2013: alle woonwensen onder één dak

Door  |  0 reacties

Woonbeurs Amsterdam 2013: persoonlijke stylingadviezen, slimme tips voor duurzaam wonen, presentaties van passievolle woonkenners…

… de meest creatieve Nederlandse ontwerper, all het nieuwste van het nieuwste op woongebied. Woonbeurs Amsterdam 2013, het grootste woonevent van Nederland, opent dit jaar de deuren van de RAI van 1 t/m 6 oktober. Als bezoeker kun je er volop inspiratie opdoen in unieke en levensgrote woonhuizen van Nederlands bekendste woonbladen, zoals vtwonen en Eigen Huis & Interieur. Bekijk de nieuwste woonproducten in alle woonstijlen. En je kunt natuurlijk aanschuiven bij presentaties van bekende ontwerpers.

Wat vind je allemaal op de Woonbeurs Amsterdam 2013?

  • Bouw & Verbouwdistrict. Meer dan ooit zijn Nederlanders bezig met het verbouwen of veranderen van hun huidige woning. Tijdens Woonbeurs Amsterdam zijn alle woonwensen onder 1 dak terug te vinden.
  • Home Fashion District. In het Home Fashion District raak je geïnspireerd op het gebied van woonstoffering met de mooiste collecties behang, stof, verf, vloer- , wand- en raambekleding.
  • Keukengeheimen. De ultieme woonwens van de Nederlander: een nieuwe keuken. Een authentieke keuken of juist heel modern – hier kun je kiezen uit alle stijlen en krijg je gericht advies.
  • Lang Leve Je Huis. Dit jaar wordt een nieuw platform gelanceerd: Lang Leve Je Huis. Wil je ook duurzaam met je woning aan de slag? Kom kijken in een levensgroot en natuurlijk duurzaam gebouwd huis en je krijgt alle informatie.
  • Woonbeurswebwinkel. De meeste producten op de Woonbeurs Amsterdam zijn ook te zien en te bestellen op woonbeurswebwinkel.nl. Het hele jaar door! De webwinkel is geopend vanaf 1 oktober. Met de toegangskaart van de Woonbeurs krijgen bezoekers € 10,- korting in de periode 1 t/m 31 oktober 2013.
  • Persoonlijk advies. Voor professioneel stylingadvies van een architect kan er een moment worden gereserveerd met een specialist op het Woonbeurs Amsterdam Adviesplein. Een adviesplek dien je wel van tevoren te reserveren via de website van de Woonbeurs Amsterdam.
  • Dutch Design District. Nederlands mooiste meubelmerken presenteren zich in het Dutch Design District. Linteloo, Gelderland, Castelijn en vele andere experts tonen hier hun nieuwste meubelen.
  • Design City. Waan jezelf even helemaal in een andere wereld. Stap binnen in Design City en zie hoe creatief de jonge Nederlandse ontwerpers zijn.
  • Woonbeurs Woontheater. Inspiratie, emotie, het ultieme woongevoel – daarvoor moet je in het Woontheater zijn. Ontwerpers, trendwatchers en andere passievolle woonkenners vertellen hun verhaal.

Kaarten Woonbeurs met korting

Als je nu je kaarten al online bestelt, krijg je voorverkoop-korting: je betaalt slechts € 15,-. Bestel je deze na 30 september dan leg je € 19,- neer voor een kaartje. Sla dus nu je slag!

Kaarten kopen, of het programma bekijken? Ga naar Woonbeurs.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *