Handgestempelde armband

Door  |  0 reacties

Van veel dingen kun je niet genoeg hebben: sjaals, riemen, tassen en… armbanden! Deze handgestempelde armband moet aan je collectie worden toegevoegd.

We komen er te weinig aan toe: rondjes surfen op Etsy, op zoek naar unieke handgemaakte items. Vorige week namen we er weer even tijd voor en ontdekten we deze unieke handgestempelde armbanden.

Deze armbanden kun je helemaal op maat laten maken, voor een speciale gebeurtenis, als uniek cadeautje. Elk woord wat van toepassing is, of wat bij jou of de ontvanger past kun je erin laten stempelen. Maar liefst 5 regels kun je kwijt.

Het leer is met de hand gesneden, met de hand geverfde, met diezelfde hand gestempeld en dan vertelt de armband ook nog eens een eigen verhaal. Een mooier cadeau kun je toch niet aan een ander (of jezelf) geven?

Voor ca. € 26,- is deze armband van jou. Meer regels is mogelijk overigens, je betaalt dan 7 dollar per regel extra.

Ga naar Etsy.com voor meer informatie over deze unieke armbanden >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *